Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

Obavestenja !

Preporucite nas!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Brojač poseta
Danas 24
Juce26
Ova nedelja 175
Ovaj mesec 320
Sve ukupno 2877
Your IP: 54.227.90.132
Today: 2015-10-08 22:04:46
Online1
Members: 0
Guest online: 1

NAOCARE I DIOPTRIJSKI OKVIRI

 

   ramovi za naocare katalog

 

   Ukoliko brinete o zdravlju vaših očiju i o svom dobrom izgledu preporučujemo Vam naocale iz naše ponude. Cene naocara su izuzetno pristupačne. Dioptrijske naocare kao i ramovi za naocare koje imamo u ponudi na našem tržištu predstavljaju novitete. Sve kolekcije naocara i ramovi iz naše ponude moderno su dizajnirani.

 

   Prate sve svetske standarde u funkcionalnosti i kvalitetu. Materijali od kojih su izradjene naocare i ramovi za naocare za vid su izuzetno visokog kvaliteta, stručno obradjeni, izdržljivi i postojani. Udobni za nošenje što je izuzetno bitno.

Dioptrijske naocare 

   Naočare mogu bitno da utiču na Vaš celokupan izgled. Njima možete da upotpunite svoj izgled i da izgradite individualan stil. Osim što utiču na izgled, naocare za vid tj. dioptrijske naocare prvenstveno imaju ulogu u korekciji i poboljšanju vašeg vida. Veoma važnu stavka u odabiru naocara jeste pravilno odredjena dioptrija.

Oftamološki pregled

   U našoj očnoj kući možete da obavite oftamološki pregled pri kojem će naš oftamolog da Vam veoma brzo i lako odredi tačnu dioptriju, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom ponuditi dioptrijske naocare iz naše bogate ponude. Dioptrijski okviri trebaju da odgovaraju dioptrijskim staklima s tim da se naravno vodi računa da ste Vi zadovoljni konačnim izgledom samih naocara i sopstvenim izgledom sa njima.

   Ukoliko Vaš odabir ipak budu kontaktna sočiva, možemo da se pohvalimo velikim brojem kontaktnih sociva raznih proizvodjača koje možemo da vam ponudimo.  

   Okviri, naocare su poznatih svetskih brendova Look, Polaroid, Seiko, Levis, Lukkino, Look@me, Augusto Valentini itd. pored kojih imamo i naocare, posebne naocare kreativnog dizajna.

 

 

Na Vama je da odaberete!dioptrijski okviri beograd

Mi ćemo Vam izaći u susret u vidu akcijskih pogodnosti. 

 

  

Dioptrijske naočare - ocena stranice 4.0 od 5 na osnovu 16 glasova.
Korisnici ocene:  / 16
LošeOdlično